Utomhus möbler Falkenberg

Jims Utemöbler

Jims Utemöbler är ett företag som erbjuder kvalitativa utomhus möbler för alla utemiljöer och trädgårdar. Med rätt utomhus möbler kan du skapa din egen fristad, en rogivande och trivsam utemiljö. Vårt utbud består av allt från bord och stolar till parasoll. Alla våra produkter håller en hög kvalitet.

Önskar du köpa nya utomhus möbler är du välkommen till vår butik. Tack vare vårt läge finns vi tillgängliga för er i stora delar av Halland och Skåne, bland annat Falkenberg. Här på hemsidan finner du vårt sortiment men beställning sker i butiken. Vi erbjuder kostnadsfri hemleverans inom Halmstad.

Vårt fokus ligger alltid på att hjälpa varje individuell kund att hitta de perfekta utomhus möblerna utifrån deras behov. Behöver du hjälp med att hitta rätt möbler? Välkommen in till butiken så hjälper vi dig!

Utomhus möbler Falkenberg

Utomhus möbler Falkenberg

Snygga och kvalitativa utomhus möbler är det första steget till att få en bekväm och trivsam uteplats. Alla har olika smak och önskar därmed olika utomhus möbler. Därför har vi ett brett utbud av soffor, stolar, bord och parasoll. Detta för att du ska kunna inreda din uteplats med möbler som passar din smak.

Vi är återförsäljare för Brafab. Vårt sortiment består av några noga utvalda utemöbler. Samtliga möbler håller en god kvalitet och är skapta för att kunna användas i många år framöver. Materialvalen gör att möblerna passar bra att använda utomhus i olika väder, du behöver inte oroa dig för allt för stora slitage om du tar hand om dem på rätt sätt.

Du hittar vår butik med utomhus möbler i Halmstad, i närheten av Falkenberg. Vi välkomnar alla som önskar köpa nya utomhus möbler!

Är du i Falkenberg i behov av nya utomhus möbler till ditt hem? Då är du välkommen till oss på Jims Utemöbler. Här finner du ett sortiment bestående av soffgrupper, caféset, solstolar och mycket mer.

Återförsäljare för Brafab.

Utomhus möbler Falkenberg
0703-560557
jimsbyggofs@outlook.com
Jävsgård Eket 155, 305 92 Holm